Yıldızdoğan: Ölürüm Türkiye’m çalıntı değil

Düzenleyen:
Yıldızdoğan: Ölürüm Türkiye’m çalıntı değil

YAŞAM Haberleri

“Yakın tarihte çekilen görüntü eski gibi gösterildi, montaj videolar ve yalan ifadelerle gündem oluşturuldu” diyen ünlü şarkıcı “Sorumlularla mahkemede hesaplaşacağız” şeklinde konuştu.

Mustafa Yıldızdoğan’ın 1993’te çıkardığı sözleri merhum yazarlarımızdan Dilaver Cebeci’ye ait olan ‘Ölürüm Türkiye’m’in bestesinin Kürt müzik grubu Koma Qamışlo’dan çalındığı iddia edilmişti. İddiaya göre, söz konusu parça Koma Qamışlo tarafından 1986 yılında yayınlanmıştı. Bestenin çalıntı olduğunun iddia edilmesinin ardından Twitter’da #HırsızMustafaYıldızdoğan hashtag’i en çok konuşulan konular arasına girdi. Mustafa Yıldızdoğan, resmî Facebook hesabından iddiaları yalanladı. Ünlü şarkıcı “‘Türkiye’m’ eserinin bestesi çalıntıdır adı altında yalan haber, montaj videolarla Twitter’da gündem oluşturan ve buna destek veren sözde gazeteci, sözde şarkıcılar hakkında hukuki süreç başlatılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...