Kasımpaşa'da 2 transfer daha

/ Kaynak: İHA
Kasımpaşa'da 2 transfer daha

SPOR Haberleri  / İHA

Kasımpaşa, İsviçre'nin ST. Gallen takımının formasını giyen Ezequiel Oscar Scarione ve Fransa'nın ST. Etienne takımının formasını giyen Kubilay Aktaş ile anlaştı.

27 yaşındaki Arjantinli ofansif orta saha oyuncusu Ezequiel Oscar Scarione, Kemerburgaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kendisini 3 yıllığına lacivert-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. St. Etienne'nin 18 yaşındaki Türk orta saha oyuncusu Kubilay Aktaş ise, 4 yıllık sözleşme imzaladı. Lacivert-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden Kubilay Aktaş'ın sözleri şu şekilde aktarıldı: "Fransa'da doğup, büyüdüğüm için İstanbul'a alışma konusunda zorluk çekebilirim ama ailem burada. Onlarla, hocamız, teknik heyetimiz ve takımdaki ağabeylerimle beraber bu adaptasyon sürecini hemen atlatabilirim diye düşünüyorum. Kasımpaşa'yı Fransa'dan takip ediyordum. Çok genç bir kulüp. Geçtiğimiz sezon yeni bir oluşum içerisine girildi ve çok büyük işler başardılar. Umarım hep beraber önemli başarılar elde ederiz ve ben de bu başarıların bir parçası olurum."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...