Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya gitti

/ Kaynak: İHA
Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya gitti

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'ya gitti.

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'ya hareket etti. nbsp;2013-2014 sezonunun hazırlıklarına 20 Haziran'da Özlüce Tesisleri'nde start veren yeşil-beyazlılar, ilk etap çalışmalarının ardından bugün ikinci etap hazırlıkları için Avusturya'ya hareket etti. 35 kişilik kadrosuyla ikinci etap hazırlıklarını Avusturya'nın Seefeld kasabasında yapacak olan Bursaspor, Avrupa kupaları öncesinde 8 hazırlık maçı da oynayacak. Sabah 07.30 feribotuyla Burgaz'dan Yenikapı'ya geçen Bursaspor kafilesi, buradan da İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi. Yeşil-beyazlılar, Türk Hava Yolları'nın 12.15 uçağıyla Avusturya'nın Salzburg kentine hareket etti. Bursaspor daha sonra kamp yapacağı Seefeld kasabasına giderek, Hotel St. Peter de luxe ve Hotel Klosterbräu'de kampa girecek.
AVUSTURYA'DA ZORLU RAKİPLER
Yeşil-beyazlılar, 25 günlük kamp boyunca 8 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Bursaspor, ilk sınavını 4 Temmuz'da Avusturya 1. Lig ekibi Lustenau karşısında verecek. 7 Temmuz'da da Polonya ekibi Zaglebie Lubin ile karşılaşacak olan Timsah, 13 Temmuz'da Almanya'nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Karaman'ın öğrencileri 20 Temmuz'da ise bir başka Alman ekibi Nünberg karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibin kamp programında yer alan son iki karşılaşması ise, 21 Temmuz'da İtalyan ekibi Roma ve 24 Temmuz'da Lazio ile olacak. Öte yandan tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman'ın organizatörlerden 2 hazırlık maçı daha ayarlamalarını istediği öğrenildi.
Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı'nın kafile başkanlığını yaptığı Bursaspor kafilesinde şu isimler yer alıyor:
A Takım: Harun Tekin, Bekir Sevgi, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Michael Basser, Şener Özbayraklı, Musa Çağıran, Ferhat Kiraz, Ozan İpek, Murat Yıldırım, Pablo Martin Batalla, Fernando Belluschi, Yasin Pehlivan, Şamil Çinaz, Stenislav Sestak, Tuncay Şanlı, Okan Deniz, Scott Carson, Sebastian Pinto.
Altyapı oyuncuları:Okan Koçuk, Batıcan Aday, Tahacan Velioğlu, Süheyl Çetin, Ertuğrul Ersoy, Oğulcan Şahin, Oğulcan Çağlayan, Mert Ilıman, Mustafa Acun, Doğanay Kılıç, Gökhan Karataş, Furkan Soyalp, Emre Pehlivan, Enes Ünal, Batuhan Altuntaş, Ozan Tufan.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...