Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizlispor yeni sezona hazırlıklarına başlıyor

/ Kaynak: İHA
Denizlispor yeni sezona hazırlıklarına başlıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Denizlispor, 2013-2014 sezonu için hazırlıklara Çarşamba günü Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başlıyor.

Denizlispor, 2013-2014 sezonu için hazırlıklara Çarşamba günü Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başlıyor. nbsp;PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, yeni sezonun hazırlıklarına 3 Temmuz toplanarak başlıyor. 3 Temmuz'da Denizli Haluk Ulusoy Tesisleri'nde toplandıktan sonra 22 Temmuz'a kadar evinde antrenman yapacak olan yeşil-siyahlı ekip, teknik direktör Özcan Bizati yönetiminde daha sonra 10 günlük kamp için Bolu'ya gidecek. Burada Tavşanlı Linyitspor ya da Orduspor ile hazırlık karşılaşması yapacak olan Denizlispor, 2 Ağustos'ta kampın bitiminin ardından TSYD kupasına katılacak.
Bu sezon daha güçlü bir takım kuracağını belirten Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, "Şimdiye dek istediğimiz transferleri henüz yapamadık. Ancak kimse merak etmesin. Denizlispor bu sene üst sıraları zorlayan ve iyi futbol oynayan bir takım olacak. Transfer görüşmelerimizi de devam ettiriyoruz. Yakın zamanda arka arkaya isimleri açıklayacağız" dedi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...