Yoğurtçu parkında kavga, 1 ölü 1 yaralı

Yoğurtçu parkında kavga, 1 ölü 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'nin taraftar grupları UEFA'nın kararını protesto etmek için dün Kadıköy Yoğurtçu parkında Gezi Parkı için düzenlenen forumda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Fenerbahçe'nin taraftar grupları UEFA'nın kararını protesto etmek için dün Kadıköy Yoğurtçu parkında Gezi Parkı için düzenlenen forumda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. nbsp;Yürüyüşün ardından bazı taraftarlar, Kadıköy Yoğurtçu parkında Gezi Parkı için düzenlenen foruma katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde parkta bulunan kişiler arasında kavga çıktı. Kavga sırasında, Kadir Ökçesiz ile arkadaşı Eroğlu bıçaklandı. Olayda Kadir Ökçesiz kaldırıldığı hastanede hayatını yitirdi. Yaralanan Cenk Eroğlu'nun ise hastanedeki tedavisi sürüyor. nbsp;Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği'nce yapılan çalışmalarda, nbsp;Öldürülen Kadir Ökçesiz ile polis tarafından her yerde aranan şüpheli arasında kız meselesinden dolayı Mayıs ayından beri husumet olduğunun belirlendiği iddia edildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...