Kayserispor Taner Yalçın ile anlaştı

/ Kaynak: İHA
Kayserispor Taner Yalçın ile anlaştı

SPOR Haberleri  / İHA

Kayserispor, geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Taner Yalçın ile 3 yıllığına anlaştı.

Kayserispor, geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Taner Yalçın ile 3 yıllığına anlaştı. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un küme düşmesi ile sözleşmesi feshedilen Taner Yalçın Genel Menajer Süleyman Hurma'nın girişimleri ile Kayserispor'a 3 yıllık imza attı. nbsp;Kariyerine Almanya'nın Köln takımında başlayan Taner Yalçın orta sahada, forvet arkasında ve sağ kanatta oynayabiliyor ve 2008 yılında aynı takımda profesyonel oldu. Sırasıyla Türkiye U18 ve U19 Milli Takımlarında forma giyen Taner Yalçın daha sonra Almanya U19, U20 ve U21 milli takım formalarını giydi. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyespor kariyerine 2011-2012 sezonunda Köln takımından kiralık gelerek başlayan Taner Yalçın'ın 2012-2013 sezonunda bonservisi alınarak Türkiye'de kalması sağlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor da 2 sezonda toplam 25 maça çıkan Taner Yalçın 2 asist, 1 gol ile oynadı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...