Türkiye Tanıtım Grubu ile dünyada rüzgâr estireceğiz

Düzenleyen:
Türkiye Tanıtım Grubu ile  dünyada rüzgâr estireceğiz

Ekonomi Haberleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG), ihracatın geliştirilmesi ve Türk malı algısıyla ülke imajının dünya pazarlarında güçlendirilmesi için faaliyet gösterecek.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önümüzdeki dönem dünyada Türk rüzgârı estireceklerini belirterek, “Binlerce yıldan gelen muhteşem ve kadim kültürümüz, sanatımız ve değerlerimizle, sektörlerimizi, markalarımızı, başarılarımızı ve iddiamızı, başta kültür coğrafyamız olmak üzere her yerde görünür kılacağız” dedi. Yıllardır 15 farklı tanıtım grubuyla birbirinden bağımsız strateji, bütçe ve önceliklerle devam eden ihraç ürünlerinin tanıtım faaliyetlerinin, artık güç birliği, ortak akıl ve stratejiyle, Türkiye Tanıtım Grubu aracılığıyla yürütüleceğini aktaran Zeybekci, şöyle devam etti: Bugün ülkesinin imajını, rüzgârını arkasına alamayan şirketler ve ekonomiler başarılı olamıyor. Bu nedenle küresel rekabet aynı zamanda tanıtım üzerinden de ilerlemektedir. Bu noktada kurduğumuz Türkiye Tanıtım Grubu, ihracatımızın ve üretimimizin tüm unsurlarını bir araya getiren ve ortak akıl çerçevesinde faaliyetlerin planlanacağı etkin bir unsur olacaktır.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...