Yardım etmek istedi, feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
Yardım etmek istedi, feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde, kalabalığı görünce yardım etmek isteyen, kilitli kalan kapıyı açmak için yan daireden balkona geçmek isteyen 28 yaşındaki Ferhat Kaynar, 4'üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Yenişehir İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Umut Sitesi'nde oturan ve 4'üncü kattaki dairesinin anahtarı evde kalınca kapıyı açamayan bir kişi itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik tellerinden dolayı balkona yanaşamayınca daire sahibinden çilingir çağırmasını isteyerek siteden ayrıldı. Bu sırada çalıştığı köfteciden çıkarak eve gitmek için sitenin önünden geçen Ferhat Kaynar, kalabalığı görünce yardım edebileceğini söyledi. Kaynar, kapısı kilitli dairenin yanındaki evin balkonundan diğerine geçmek isterken bir anda dengesini kaybederek 4'üncü kattan düştü. Ağır biçimde yaralanan evli ve 2 çocuk babası Ferhat Kaynar, kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...