Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtulmuş’un Çinli planı

Düzenleyen:
Kurtulmuş’un Çinli planı

Ekonomi Haberleri

Türkiye’deki turizmi çeşitlendirmek için alternatif pazarlara yönelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, yeni rotalarını belirledi.

Damla Peker ANKARA - “50 milyon turist, 50 milyar dolar turizm geliri” hedefiyle yola çıkan Bakanlık, Rusya’dan sonra en çok turist potansiyeline sahip ülkelerden biri olan Çin’den turist gelmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Sektör bu anlamda 1 milyon Çinli turisti Türkiye’ye çekmeyi hedefliyor. Bunun için Çinli turistlerin seyahat alışkanlıkları incelendi. Maxxelli isimli Çinli bir danışmanlık şirketinin yaptığı araştırmaya göre, dünyada seyahat eden turistlerin onda biri Çinli. Gittikleri yerde çok gezen, ortalamanın 3 kat alışveriş yapan Çinli turistler, kendi dillerinin konuşulduğu yerlerde daha çok kalıyor. Çin yemeği ve kahvaltısı, ücretsiz wi-fi en çok istedikleri şeylerden. Otantik ortamları seven Çinliler, alışverişte kendileriyle yakından ilgilenen eleman istiyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...