Melo mu Obi Mikel mi

Melo mu Obi Mikel mi

SPOR Haberleri

Galatasaray'da ön libero krizi sürerken, sportif koordinatör Bülent Tulun, John Obi Mikel'in menajeriyle İstanbul'da görüştü.

Galatasaray'da "Melo mu Obi Mikel mi?" tartışması sürüyor. Başkan Ünal Aysal'ın eleştiri oklarının hedefi olan Felipe Melo'yu teknik direktör Fatih Terim isterken, Chelsea'den ayrılacak olan Obi Mikel için transfer çalışmalarını Başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun yönetiyor. nbsp;Obi Mikel'in Türkiye'deki transfer görüşmelerini yürüten Hasan Eğilmez'in oyuncunun yılda 4 milyon 200 bin avro istediğini, Tulun'a ilettiği öğrenildi. Mikel'in Melo'dan 4 yaş daha genç olması nedeniyle Aysal'ın bu transferde ısrarcı olduğu öğrenilirken, Fatih Terim'in iki yıldır kazanılan başarılarda büyük katkısı olan Melo'dan vazgeçmediği gelen haberler arasında. nbsp;Mikel'in istediği 4 milyon 200 bin avroyu çok yüksek bulan Galatasaray yönetiminin, Avrupa'da taliplisi olmayan Nijeryalı'nın transferini beklemeye aldığı öğrenildi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...