Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hükûmet memura zam teklifini açıkladı

Düzenleyen:
Hükûmet memura zam teklifini açıkladı

Ekonomi Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, memura zam teklifini açıkladı. Buna göre, memura 2018'de yüzde 3+3, 2019'da yüzde 3+3 zam teklifi yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamasında hükümetin memur ve emeklilere sunduğu zam teklifini açıkladı. 

2018 VE 2019 İÇİN YÜZDE 3+3 ZAM ÖNERİSİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, memur maaş zammına ilişkin, “Kamu işveren heyeti olarak 2018 yılı ilk 6 ay için yüzde 3, ikinci 6 ay için yüzde 3, 2019 yılı ilk 6 ay için yüzde 3, ikinci 6 ay için yüzde 3 olarak teklifimizi sunuyorum. 6 aylık dönemler halinde gerçekleşen enflasyon oranının öngörülen artış oranını aşması halinde enflasyon farkının da ödeneceğini belirtmek istiyorum” dedi. Taraflar arasında müzakereler devam edecek.

MEMUR SENDİKALARI: TEKLİFE KAPALIYIZ

Teklifin ardından Memur-Sen'den de bir açıklama geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın "Hükümetin sunduğu teklife kapalıyız" dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...