Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cezaevi firarisi, çaldığı kamyonette bulunan 3 ton karpuzu sattı

Düzenleyen:
Cezaevi firarisi, çaldığı kamyonette bulunan 3 ton karpuzu sattı

YAŞAM Haberleri

15 farklı suçtan aranan cezaevi firarisi, çaldığı kamyonette bulunan 3 ton karpuzu sattıktan sonra yakalandı. Selim Üçelhan adındaki cezaevi firarisi, 3 ton karpuzu mahalle mahalle gezerek sattığını söyledi.

Bolu´da D-100 karayolunda bulunan Plaka Tanıma Sistemi’nde (PTS) çalıntı olarak kaydı çıkan kamyonet için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yolda önlem aldı. Kuruçay mevkisinde durdurulan kamyonetin sürücüsü Selim Üçelhan gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü´nde Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılan Üçelhan'ın açık cezaevinden firar ettiği ve bunun yanı sıra hırsızlık, yaralama, cinsel istismar ve dolandırıcılık gibi 15 farklı suçtan arandığı tespit edildi. Çalıntı araç, Asayiş Şube Müdürlüğü'nün araç parkına getirilerek sahibine teslim edildi.

Cezaevi firarisi, çaldığı kamyonette bulunan 3 ton karpuzu sattı

MAHALLE MAHALLE GEZEREK SATMIŞ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Selim Üçelhan adliyeye sevk edildi. Üçelhan, kamyonette bulunan yaklaşık 3 ton karpuzu mahalle mahalle gezerek sattığını söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...