Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Hoşcan'dan, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a red

/ Kaynak: CHA
Mesut Hoşcan'dan, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a red

SPOR Haberleri  / CHA

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Veysel Sarı ile Erkan Zengin'in transferine red.

Eskişehirspor nbsp;Kulübü Başkanı nbsp;Mesut Hoşcan, adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan nbsp;Veysel Sarı ile Erkan Zengin'in transferine son noktayı koydu. Kırmızı - siyahlı ekibin çiçeği burnundaki başkanı Hoşcan, "İki futbolcumuzu da satmak istemiyoruz." dedi. nbsp;Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, açıklamalarda bulundu. İsimleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Veysel Sarı ve Erkan Zengin'in transferleri hakkında konuşan Hoşcan, iki futbolcuyu da satmak istemediklerini söyledi. Hoşcan, şunları söyledi: nbsp;"Erkan Zengin ve Veysel Sarı için ne Fenerbahçe'den ne de Beşiktaş'tan bize gelen resmi bir teklif yok. Hocamız Ertuğrul Sağlam, takımdaki oyuncuların gitmesine sıcak bakmıyor. Teklifler gelirse değelendirilir. Ama biz iki futbolcumuzu da satmak istemiyoruz." nbsp;Veysel Sarı'nın sözleşmesinde özel bir madde olduğunu belirten Hoşcan, "3 milyon euro'yu getiren Veysel'i transfer edebilir. Bizim amacımız futbolcularımızı satmamak. Böyle bir teklif gelmesi durumunda oyuncumuzu ikna edip takımda tutmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...