Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ordu’da FETÖ’den 9 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Ordu’da FETÖ’den 9 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Ordu’da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 gün önce gözaltına alınan 12 kişiden 9’u tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ordu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen 12 şüpheli için Ordu, Yozgat, İstanbul, Ankara ve Trabzon’da belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 kişinin Ordu Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlandı. Aralarında mühendis, bankacı, imam, öğretmen ve örgütün eski şirket çalışanlarının da yer aldığı 12 kişi mahkemeye çıkarıldı.

Örgütün şifreli haberleşme programı “ByLock” kullandıkları iddiasıyla yargılanan 12 kişiden imam İ.T, özel sektör çalışanı İ.Y., uzman tabip A.A., banka çalışanı S.B., ihraç edilen polis memuru B.B., ev hanımı Ş.B., ev hanımı B.Y., mühendis S.D., ve S.G. adlı kişiler mahkemece tutuklandı.

Aynı operasyonda gözaltına alınan M.O.G., V.D. ve R.G. adli kontrol ve yurt dışı yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...