Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köpek katilinin ehliyetine el konuldu

Düzenleyen:
Köpek katilinin ehliyetine el konuldu

YAŞAM Haberleri

Antalya Kepez İlçesi’nde aracını üzerine sürdüğü bir köpeğin ölümüne yol açan 39 yaşındaki Erhan Kozan'ın sürücü belgesine el konuldu.

Antalya Emniyet Müdürülüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada işlemle ilgili şu bilgi verildi: “Hakkında adli ve idari işlem yapılan E.K., Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce 15 Ağustos günü 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu madde 45'deki; “Sürücü belgesi sahibi kişide sağlığı bakımından sürücülüğe engel aşikar bir değişikliğin görülmesi ve tespiti hâlinde trafik görevlilerince sürücü belgesi geri alınarak, kişinin sağlık kuruluşlarında muayenesi istenir. Sağlık şartları bakımından sürücülüğe engel bir hâlinin olmadığı veya mevcut olan bu hâlin daha sonra ortadan kalktığı sağlık raporuyla tespit edildiği takdirde, sürücü belgesi kişiye iade edilir” hükmüne istinaden sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş ve adı geçen sürücü E.K. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce tam teşekküllü sağlık raporu aldırılarak, psikolojik değerlendirmeye tabi tutulduktan sonra sürücü olup olamayacağı konusunda rapor verilmesi amacıyla görevliler refakatinde İl Sağlık Müdürlüğüne sevki yapılmıştır.”

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...