Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool deplasmanda avantajı kaptı

Liverpool deplasmanda avantajı kaptı

SPOR Haberleri

Hoffenheim-Liverpool maçında ev sahibi penaltıyı kaçırdı, İngilizler ise Alexander-Arnold ve James Milner ile 2-1'lik galibiyete uzandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu 1. maçında Hoffenheim ile Liverpool karşı karşıya geldi. Rhein-Neckar Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Liverpool, 2-1'lik skorla kazandı. Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 35. dakikada frikikten Trent Alexander-Arnold ve 74. dakikada James Milner attı. Hoffenheim'ın tek golünü 87'de Uth attı.

Hoffenheim'da Kramaric, 12. dakikada kazanılan penaltıyı değerlendiremedi ve takımı adına büyük bir fırsat tepmiş oldu. Liverpool'un 18 yaşındaki sağ beki Alexander-Arnold, Michael Owen'dan sonra Liverpool'un Avrupa kupalarındaki en genç golcüsü oldu. Liverpool'da Türk asıllı Emre Can, Hoffenheim'da yine Türk asıllı olan Kerem Demirbay, mücadeleye ilk 11'de başladılar. Liverpool ile Hoffenheim arasındaki rövanş mücadelesi 23 Ağustos'ta Anfield Road'da oynanacak. Turu geçen takım UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına katılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...