KKTC muhafazakâr turistleri bekliyor

Düzenleyen:
KKTC muhafazakâr turistleri  bekliyor

Ekonomi Haberleri

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, son dönemde muhafazakâr turizmin hızla yükseldiğini belirterek Türk turistleri KKTC’ye davet etti.

Kıbrıs’ta muhafazakâr kesime yönelik otel yatırımlarının bulunduğunu söyleyen Ataoğlu, “Kendi adanıza sizi bekliyoruz. Biz oranın bekçisiyiz” dedi. Konaklama sayılarında geçen yıla oranla yüzde 30’luk artış olduğuna dikkati çeken Ataoğlu, sözlerine şöyle devam etti: Geceleme oranında yüzde 42’lik bir artış var. 2016 ile 2017’yi kıyasladığımızda yüzde 50’lik artış hedeflemiştik ve yüzde 50’lik artışa son sürat gidiyoruz. Ataoğlu, izolasyon ve ambargoların kalkmasıyla ilgili olarak da KKTC’de yaşayanların pazarlık konusu olmayacağını söyledi. Ataoğlu, “300-400 bin nüfus, ana vatanın önünde bir takoz olarak durur. Ana vatanın önünde takoz olma niyetimiz yok” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...