PKK'nın hain planı bozuldu ama...12 terörist nerede?

Düzenleyen:
PKK'nın hain planı bozuldu ama...12 terörist nerede?

GÜNDEM Haberleri

PKK’nın villasında ele geçirilen polis üniformaları ile hainlerin Ankara’da gerçekleştireceği suikast planları da suya düştü. Firari caniler her yerde aranıyor.

Adana’nın Çukurova ilçesinde 11 Ağustos’ta istihbarat ve emniyet birimlerinin PKK’nın villasına gerçekleştirdiği operasyonda bulunan cephanelikle ilgili şoke edici ayrıntılar ortaya çıktı. Ekipler, evde yaptıkları aramada 12 polis üniforması, 12 uzun namlulu silah, çok sayıda mühimmat, 1.5 ton amonyum nitrat, 300 kilo çivi ve bomba yapımında kullanılmak üzere birçok malzeme ele geçirmişti. Yapılan incelemeler sonucunda, bu malzemeler ile 24 Kasım 2016’da Adana Valiliğinde patlatılan ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan saldırının 10 katı büyüklüğünde bir eylem gerçekleştirilebileceği belirlendi. Teröristlerin saldırıyı bomba yüklü araçla yapılacağının üzerinde duran polis, çalıntı ve kiralık araçlar üzerinde alarma geçti. Öte yandan PKK’lıların kullanacağı polis üniformalarında şehir armasının ‘Ankara’ olması dikkat çekti. Emniyet birimleri, hainlerin başkentte bir suikast ve bombalı eylem hazırlığında olduğu kanısına vardı. Muhtemel eylemlere karşı hazırlıklı olan ekipler, villadan bulunamayan teröristlerin yakalanması için mesai harcıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...