Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta çatışma çıktı! Şehidimiz var

Düzenleyen:
Şırnak'ta çatışma çıktı! Şehidimiz var

GÜNDEM Haberleri

Şırnak Merkez Güneyçam Köyü Üs bölgesi ile Şerivan Ormanları Sori Tepe mevkiinde operasyon yürüten güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmalarda 1 asker şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.00 sıralarında Şırnak Merkez Güneyçam Köyü Üs bölgesi’ne PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonrası PKK’lılar kaçarken, üs bölgesinden PKK’lıların muhtemel kaçış noktalarına havan topları ile atış yapıldı.Güneyçam’daki çatışma ile eş zamanlı olarak Şırnak Merkez Şerivan Ormanları Sori tepe mıntıkasında operasyona giden güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. PKK’lı teröristler tarafından açılan ilk ateşte 1 asker şehit olurken, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Şehit asker helikopter ile 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na oradan da ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Kaçan PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için Namaz Dağı Üs Bölgesi’nden derin vadiler top atışları yapılırken, Atak tipi helikopter de operasyona destek veriyor.Bölgede operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...