Trabzonspor, Kadıköy'deki dev maça bileniyor

Düzenleyen:
Trabzonspor, Kadıköy'deki dev maça bileniyor

SPOR Haberleri

Lige Konyaspor galibiyetiyle başlayan bordo-mavililer, Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi. Ersun Yanal “Camiamız bizden iyi sonuç bekliyor. Biz de bunun için çalışıyoruz” dedi

Süper Kupa şampiyonu Atiker Konyaspor’u 2-1 yenerek sezona 3 puanla başlayan Trabzonspor, pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maça odaklandı. Teknik Direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin yeni transferlerini ve ilk maçta Göztepe ile yaptıkları maçı analiz ederken, oyuncularına rakibin zayıf ve güçlü yönlerini anlattı. Camianın beklentilerine karşılık vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerektiğini hatırlatan Ersun Yanal, “Rakip kim olursa olsun kendi işimize bakacağız. Bizi kendi yapacaklarımız ilgilendirir, rakibin aldığı sonuçlar değil. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Sahadan güzel bir sonuçla ayrılarak hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyelim. Bütün camia da bizden iyi sonuç bekliyor” dedi. 

Durica ve Pereira’ya uyarı
Ersun Yanal Konyaspor ile oynanan maçta sert hareketleri sebebiyle rakip takımın tepkisini çeken Durica ve Pereira’yı da uyardı. Kontrolsüz hareketlerin takıma zarar vereceğini anlatan Yanal “Her zaman bu kadar müsamahakâr hakem bulamazsınız. Hele ki Kadıköy’de taraftar baskısıyla en küçük hareketinizde kırmızı kartı yersiniz. Bir daha hareketlerinize dikkat edin” uyarısında bulundu. Bu arada geçtiğimiz sezonun 33’üncü haftasında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından rakip takım idarecisine yönelik hakareti gerekçesiyle 2 maçlık men cezası verilen kaleci Onur Kıvrak, Kadıköy’de kaleyi devralacak. Konyaspor mücadelesinde yer almayan ve cezasını dolduran tecrübeli kaleci, hafta sonu Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.

YUSUF ERDOĞAN İMZAYA HAZIR
Benim yuvam burası!

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Yusuf Erdoğan, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.  Bordo-mavili yöneticilerle ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşüp kafasındaki problemleri aştığını söyleyen genç oyuncu “Benim yuvam burası, kalbim burada. 15 yıldır Trabzon’da yaşıyorum. Kendimi Trabzon’a ait hissediyorum. Yakın zamanda inşallah imza atacağım” dedi. Yöneticilerin de Yusuf’a zam yapacağı öğrenildi. 

Rodallega’ya talip var
- Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın transfer edilmesiyle ikinci planda kalan Rodallega’ya daha önce de talip olan Antalyaspor, bu defa daha istekli. Trabzonspor’dan Musa Nizam’ı renklerine bağlayan Güney ekibi, Rodallega’nın yıllık bütün maliyetini karşılama teklifiyle masaya oturacak. 

Son 4 sezonda yenilmedi
- Trabzonspor, ligde ilk hafta oynadığı son 4 maçı kaybetmedi. 2014-15 sezonunda deplasmanda K. Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, 2015-16 sezonunda Bursaspor’u 1-0, 2016-17 sezonunda sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 ve son olarak sahasında oynadığı A. Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Josue Yanal’a bağlı
- Trabzonspor’da transfer bitmiyor. Yusuf Yazıcı’nın yanına rotasyonda kullanacak bir 10 numara arayan bordo-mavililere Josue önerisi geldi. Porto’nun oyuncu için bonservis bedeli istemediği, uygun şartlarda bordo-mavili formayı giyebileceği iletildi. Josue için son kararı Ersun Yanal verecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...