Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Ersun Yanal geldi, 4 isim gitti

Fenerbahçe'de Ersun Yanal geldi, 4 isim gitti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 1 yıllık sözleşme imzaladığı yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın mesaisi hızlı başlarken 4 de ayrılık yaşandı.

Performans uzmanı Alper Aşçı, Yanal'a "Biz Aykut Hoca'nın ekibindeydik. Şu an görevimize devam etmemiz etik açıdan pek doğru olmaz" sözlerini söyledi ve kendisiyle birlikte Turgay Altay, Arda Keskin ve Barış Karakoç'un istifa kararlarını açıkladı. Fenerbahçe'nin cuma günü 1 yıllık sözleşme imzaladığı yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın sarı-lacivertlilerdeki mesaisi hem hızlı başlarken 4 tane de ayrılık yaşandı. İmza attığı günün hemen ertesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek yeni sezonun planlamasını yapan Yanal daha ilk günün de selefi Aykut Kocaman'ın ekibinde yer alan Alper Aşçı ve ekibiyle bir görüşme yaptı ve görüşmenin ardından bu 4 isim kulüpten ayrıldı. nbsp;
Alper Aşçı, Turgay Altay, Arda Keskin ve Barış Karakoç'tan oluşan 4 kişilik ekip istifa kararı alırken olay şu şekilde gelişti.
PROGRAMI BİLE HAZIRLAMIŞLARDI
Aykut Kocaman 29 Mayıs'ta görevi bıraktığında İdari Menajer Hasan Çetinkaya, yardımcı antrenör İsmail Kartal ve kondisyoner ekibinin başında bulunan Alper Aşcı, Kocaman'ın ricası üzerine kulüpteki işlerine devam ediyorlardı. Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın başına geçtiği gün F.Bahçe'de çalışmaya başlayan Aşçı, Altay, Keskin ve Karakoç, geride kalan sezon sona erdiğinde 2013-14'ün sezon öncesi hazırlık etabı programını bile hazırlamıştı. nbsp;
Futbolculara yapılacak testler, antrenman programı gibi konularda hazırlıklarını tamamlamış ve sezonun açılışını bekliyorlardı. Ancak Kocaman'ın istifası, Aşçı ve ekibini şoke ederken Aykut Hoca'ya kendisiyle birlikte istifa etmek istediklerini iletmişlerdi. Fakat bu talep Aykut Kocaman'ın "Takımı başı boş bırakmayın. En azından yeni hoca belli olana kadar çalışmaya devam edin" sözleriyle rafa kalkmıştı.
Bu sürecin ardından Ersun Yanal'ın resmen göreve başlamasıyla takımın yeni hocasıyla bir toplantı yapan Aşçı, "Biz Aykut Kocaman'ın ekibiydik. Etik açıdan şu an burada çalışmaya devam etmemiz doğru olmaz" diyerek kendisi ve ekibi adına istifalarını sundu. Bu duruma şaşıran Yanal, Aşçı ve ekibinin göreve devam etmesini istese de fikirlerini değiştiremedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...