Şişmanlar inkar ediyor

Şişmanlar inkar ediyor

YAŞAM Haberleri

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre hareket etmemelerine veya şişman olmalarına rağmen insanlar kendilerinin sağlıklı olduğuna inanıyor.

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre hareket etmemelerine veya şişman olmalarına rağmen insanlar kendilerinin sağlıklı olduğuna inanıyor. Amerikalıların yaşam tarzı ve sağlıkları konusunda daha çok inkar yolunu seçtiği belirtildi. Aetna adlı bir sigorta şirketinin yaptığı araştırmaya göre insanlar şişman olmasına rağmen kendilerinin sağlıklı olduğuna inanıyor. nbsp;25-64 yaş arası 1800 yetişkin arasında yapılan araştırmada, neden egzersiz yaptıklarını sorduklarında, ortalama genç kadınların bikini ile iyi görünmek için cevabını verdiği belirtildi. Yüzde 50'sinden fazlası aşırı kilolu olsalar da sağlıklı olduğuna inanıyor. Yüzde 67'si 11 kg. vermesi gerektiğine inanmasına rağmen sağlıklı olduğunu düşünüyor. Yaklaşık yarısı kendi nesillerinin en sağlıklı nesil olduğuna inandığını söyledi. Yüzde 45'i kendi neslinin en iyi vücut şekline sahip olduğunu kabul ediyor. "The Small Change Diet" adlı kitabın yazarı Keri Gans bu sonucun sürpriz olduğunu söyledi. Gans "Sağlıklı olmak sağlıklı vücut ağırlığına sahip olmaktır. Kilo arttıkça risk de artıyor" dedi.
50-64 yaş arası nesil kendilerini daha sağlıklı olarak kabul ediyor. 18-34 yaş arası neslin yüzde 37'si stres nedeniyle alkol tüğketmesine rağmen yemek ve hareket etme alışkanlıklarının diğer nesillere göre daha iyi olduğunu düşünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...