Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nice, Wesley Sneijder'i Napoli maçı kadrosuna almadı

Düzenleyen:
Nice, Wesley Sneijder'i Napoli maçı kadrosuna almadı

SPOR Haberleri

Nice Teknik Direktörü Favre, hazır olmadığı gerekçesiyle Wesley Sneijder'i Napoli maçının kadrosuna almadı. Rakip hoca Sarri, "Sneijder daha önce oynamamıştı, kayıp sayılmaz." dedi.

Nice Teknik Direktörü Lucien Favre, hazır olmadığı gerekçesiyle yeni transfer edilen Wesley Sneijder'i Napoli ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçlarının kadrosuna almadı.

NAPOLI TEKNİK DİREKTÖRÜ: BALOTELLI ÖNEMLİ EKSİK, SNEIJDER KAYIP SAYILMAZ

Konu hakkında açıklamada bulunan Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Mario Balotelli'nin de sakatlığı sebebiyle oynayamayacağını belirtirken ''Balotelli Nice için önemli bir eksik. Ama Sneijder zaten oynamamıştı, kayıp sayılmaz'' açıklamasında bulundu.

INSIGNE: NICE ÇOK TEHLİKELİ

Napoli'nin yıldız oyuncularından Lorenzo Insigne ise Wesley Sneijder'in büyük bir eksik olmayacağını söylerken ''Nice, Mario Balotelli ve Wesley Sneijder olmadan da çok tehlikeli bir takım'' şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...