İzmir'de otoyol kenarında yangın

Düzenleyen:
İzmir'de otoyol kenarında yangın

YAŞAM Haberleri

Güzelbahçe-Narlıdere yolundaki yangın sürüyor. Alevler hızla yayılırken, dumanlar etrafı kapladı. Seyir halindeki araçlar güçlükle yola devam ediyor.

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Güzelbahçe ilçesindeki Maltepe askeri lisesi yakınındaki makilik alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 20 arazöz, 3 yangın söndürme helikopteri ve iki amfibi yangın söndürme uçağı ile müdahale edildi.Otoyol kenarındaki makilik alanda alevler korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Seyir halindeki araçlar güçlükle yola devam etti.Daha sonra yangın sebebiyle İzmir Çeşme Otobanı trafiğe kapatıldı.Yoğun araç kuyruğunun oluştuğu trafikte ulaşım alternatif yollardan verildi.Yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındığı belirtiliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...