Üniversite rektörünü Hüsnü Özyeğin mi gönderdi

Üniversite rektörünü Hüsnü Özyeğin mi gönderdi

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı olaylarındaki tavrı sebebiyle Hüsnü Özyeğin'in tepkisini çektiği iddia edilen Rektör Erhan Erkut, yaşananları açıkladı.

Gezi Parkı olaylarındaki tavrı nedeniyle Hüsnü Özyeğin'in tepkisini çektiği iddia edilen Özyeğin Üniversitesi Rektörü Erhan Erkut, yaşananları kendi blogunda yayınladığı yazısında açıkladı. Prof. Dr. Erkut, istifasının ardından kendi blogunda bir yazı yayınlayarak, istifa haberinin ardından birçok e-posta ve tweet aldığını belirtti. "İstifa ettirildi" yorumlarından rahatsız olduğunu dile getiren Prof. Dr. Erkut, "Beni tanıyanlar benim hür ve bağımsız düşünen ve karar alan birisi olduğumu bilirler. Burada net bir şekilde belirtmek istiyorum: Rektörlükten ayrılma kararımı hiçbir baskı altında kalmadan kendi irademle verdim. Duyurumda açıkladığım, ancak farklı yorumlar getirilen kararımı herhangi bir yoruma meydan vermeyecek şekilde paylaşmak isterim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...