Abdullah Avcı takımı beğendi: Oyun olarak kaybetmedik

Düzenleyen:
Abdullah Avcı takımı beğendi: Oyun olarak kaybetmedik

SPOR Haberleri

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonrası yaptığı açıklamada 2-1’lik mağlubiyete rağmen ümitlerinin sürdüğünü söyledi.

Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında çok iyi oynamalarına rağmen galibiyet golünü bulamadıklarını belirten Avcı, “Oyun olarak değil ama, skor olarak rakibe yenildik. Rakipten daha fazla koştuk, daha fazla sprint attık. 3 sene evvel burada 0 seyirci vardı, şimdi 13 bin seyirci var. Seyirciyi biz çağırmadık, oyun gücü sayesinde geldiler” diye konuştu. Sevilla Teknik Direktörü Eduardo Berizzo ise maç sonrası yaptığı açıklamada, “Tur için hâlâ şanslar eşit” dedi. 

Tribünler doldu
Çok az taraftarı olan ve maçlarını genelde boş tribünler önünde oynayan Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi söz konusu olunca evinde en fazla taraftarı gördüğü maçlardan birini yaşadı. 17 bin kişilik statta yoğun yağmura rağmen yaklaşık 13 bin seyirci vardı.

Kjaer kulübede
Fenerbahçe’den Sevilla’ya transfer olan Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, Medipol Başakşehir’e karşı ilk 11’de şans bulamadı. 13 milyon avro bonservis bedeliyle İspanyol kulübüne satılan Kjaer, teknik direktör Eduardo Berizzo tarafından yedek oyuncular arasında bekletildi. 

Adebayor umutlu
Emmanuel Adebayor 2-1’lik mağlubiyete rağmen tur için inancını koruyor. Togolu golcü maç sonrası yaptığı açıklamada, “Şansımız şu anda düşük ama futbolda her şey mümkün. Geçen sezon Barcelona-PSG eşleşmesinde bunu görmüştük” diye konuştu. 

Emre’den ‘millî’ mesaj
Başakşehir’de kaptan Emre Belözoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada “Bu seviyeler hata kaldırmıyor” dedi. Emre ayrıca millî takımda tekrar oynama ihtimali ile ilgili “Bu bir milli meseledir. Buna layık görülürsem elimden geleni yaparım” şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...