Obama'nın son tweeti 3 milyondan fazla beğeni aldı

Düzenleyen:
Obama'nın son tweeti 3 milyondan fazla beğeni aldı

DÜNYA Haberleri

Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın, hafta sonu yaşanan ırkçı gerilimin ardından attığı bu tweet beğeni rekorları kırdı...

Barack Obama Twitter’dan, Güney Afrika’da apartheid rejimini yıkarak yerine tüm ırkların eşit temsil edildiği bir demokrasi getirmek için verilen mücadeleye önderlik eden Nelson Mandela’nın sözlerini paylaştı. “Hiç kimse, başka bir insanın ten rengi, geçmişi ya da dini yüzünden ondan nefret ederek doğmaz. İnsanların nefreti öğrenmesi gerekir. Ve eğer, onlara nefret öğretiliyorsa, sevgi de öğretilebilir” ifadeleri yer aldı.

Tweet, 3 milyondan fazla beğeni aldı 
Şimdiye kadar bu rekor Amerikalı şarkıcı Ariana Grande’ye aitti. Grande’nin mayıs ayında Manchester konseri sırasında düzenlenen terör saldırısından sonra attığı tweet 2.7 milyon beğeni almıştı.
Obama'nın son tweeti 3 milyondan fazla beğeni aldı
Twitter tarafından da duyuruldu
Barack Obama tarafından atılan Tweet’in en çok beğeni alan Tweet olduğunu sosyal medya platformunun resmi Twitter hesabı tarafından duyuruldu.
 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...