Şenol Güneş'ten denge politikası

Düzenleyen:
Şenol Güneş'ten denge politikası

SPOR Haberleri

Son iki sezonda takımı şampiyon yapan ve futbolcu kazanımında farklı bir tarzı olan teknik direktör Şenol Güneş, yeni takviyelerden dolayı çok mutlu.

Her ne kadar 2 yerli ismin (Burak Yılmaz ve Volkan Şen) alınmamasına üzülse de gelenler önemli alternatifler oldu, elini güçlendirdi. Tecrübeli teknik adam. yeni gelenleri de kazanma ve takıma adapte etmek ama diğer taraftan da eskileri küstürmeme düşüncesinde. Formayı adil dağıtmada en ufak bir soru işareti olmayan Güneş’in Kasımpaşa önünde çok fazla bir rotasyon yapmadan klasik 11’le başlayıp yenilere (Negredo, Lens, Medel) sonradan şans vermesi bekleniyor.

Lig ve kupa için özel kombine
Beşiktaş Kulübü, Süper Lig ve Türkiye Kupası için özel kombine biletleri satışa çıkardı. 2017-2018 sezonu için satışı tamamlanan (33 bin) kombinelere ek olarak UEFA karşılaşmaları için ayrılan koltuklar, Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarını kapsayacak şekilde satışa çıkarıldı. Fiyatlar  3 bin 500 ve 4 bin lira olarak belirlendi.

Aman dikkat!
Beşiktaş, geçen sezon en iyi olduğu dönemde ligdeki ilk yenilgisini 17 Aralık’ta Kasımpaşa’dan almıştı.  Kemal Özdeş yönetiminde iyi bir grafik sergileyen ve geçen hafta Alanya’yı deplasmanda deviren İstanbul ekibi, Kartal’a sürpriz hazırlığında. Kemal Özdeş, Beşiktaş defansının arkasına atılan toplarla ve Pepe’ye yapılacak baskıyla sonuca gitmeyi planlıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...