Galatasaray'ın olağanüstü divan toplantısında olağanüstü olaylar yaşandı

Düzenleyen:
Galatasaray'ın olağanüstü divan toplantısında olağanüstü olaylar yaşandı

SPOR Haberleri

Eski yönetici Levent Nazifoğlu, Özbek yönetimini sert dille eleştirdi Alper Narman cevap verdi, kargaşa yaşandı. Gerginlik arka taraflara da sıçradı, bir üye fenalaştı

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında konuştu. Bu sırada gergin anlar yaşandı. Kürsüye geldiği ilk anda kendinden önceki konuşmacı kongre üyesi Mehmet Helvacı’ya tepki gösteren Levent Nazifoğlu “Mehmet Helvacı’nın kontratları ile de uğraşıyoruz. Ayıp falan değil, sizin yaptıklarınız ayıp. Herkes kendi işi ile ilgilensin. Her zaman ki gibi başka yerlere konuyu çekiyorsunuz. Sizin gibilere artık yer yok. Siz olmayacaksınız ama ben olacağım burada” dedi.

“Alp Yalman’ı kandırdı”
Transfer maliyetlerini ve takımdan gönderilecek isimlere ödenecek rakamları açıklayan Nazifoğlu “Galatasaray bu sene 34 milyon avro değil 99 milyon avro ödeyecek. Kimse kimseyi kandırmasın. Hesaplar ortada. Peki ben bunları neden anlatıyorum? Başkan, Alp Yalman ve bana ‘Galatasaray’a geleceksiniz, her yere haciz geliyor beni rahat ettireceksiniz’ dedi, kandırdı. Alp Ağabey’i kandırdı, beni kandıramadı” ifadelerini kullandı. Levent Nazifoğlu’nun konuşmasına devam ettiği sırada yönetici Alper Narman ile sert diyalog yaşandı. Narman “Terbiyesizlik yapma derken” Nazifoğlu “terbiyesiz sensin” diyerek çıkıştı. Oldukça gergin anlar yaşandı ve toplantıya 10 dakika ara verildi. Aranın ardından toplantıya devam edilirken Nazifoğlu, özür dileyerek konuşmalarına devam etti.
Galatasaray'ın olağanüstü divan toplantısında olağanüstü olaylar yaşandı
NAZİFOĞLU’NDAN NARMAN’A: Dışarı gel
Levent Nazifoğlu ile Alper Narman arasındaki gerilim tavan yaptı. Toplantı devam ederken Levent Nazifoğlu el işaretiyle yönetime kurulu masasına dönerek Alper Narman’a “Dışarı gel” dedi. Narman ayağa kalktı. Özbek ve diğer yöneticler Narman’ı durdurdu. Dışarıda da tansiyon yüksekti. Yılmaz Ulusoy, Levent Nazifoğlu’nu sakinleştirdi ve koluna girerek arabasına bindirdi.

ÖZBEK İSYAN ETTİ: Kara leke
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gergin Divan Kurulu toplantısında son sözü aldı ve şunları söyledi: “Hepimiz okumuş insanlarız, bu kadar aklımız tutulur mu Allah aşkına. Bana her zaman vurabilir, küfür edebilir, beni tenkit edebilirsiniz. Böyle bir toplantı kulübün tarihine kara leke olarak geçti. Bu ortamı gerenleri kınıyorum”... Öte yandan Dursun Özbek dün kulübün resmi internet sitesinden Olağanüstü Divan Kurulu’nda yaşananlarla ilgili bir de yazı yayınladı. Özbek, “Divan Kurulu’nda provokasyona imza atanlar kulüp tarihinde layık oldukları yeri alacak” ifadelerini kullandı. 

OLAYLAR NASIL ÇIKTI?
- Levent Nazifoğlu önce Mehmet Helvacı’yı ardından da yönetime “Sokak ağzıyla” eleştiriler getirdi.
- Bu sırada salon gerildi ve Başkan Dursun Özbek de ayağa kalkıp dışarı doğru hareketlendi.
- O sırada Levent Nazifoğlu “Size de bu yakışır” diyerek Başkan’a laf attı.
- Devreye yönetici Narman girdi “Terbiyesiz” atışmaları oldu. Başkan da tekrar yerine döndü.
- Sinirlerine hâkim olamayan Alper Narman söyleyene söylene salon dışına çıktı.
- Gerginlik salonun arka tarafına sıçradı ve itişmeler yaşandı. Bir üye fenalık geçirdi.
- Ardından toplantıya 10 dakika ara verildi ve olayların büyümesinin önüne geçildi.

NE DEDİLER?
Polyannacılık

Mehmet Helvacı: “Murat124 fiyatına takım kurulmaz, böyle takım kurmak istiyorsanız bedelini ödeyeceksiniz.” 
Ahmet Özdoğan: “Bir kulüp mağaza zincirinden her sene zarar eder mi? Zarar ediyorsak kapatalım. Olcan’a iki kulüp bulmuş sayın başkan ama gitmeyince feshetmişiz. Olcan’a yüksek miktar ödeyeceğiz. Hâlâ buna da cevap yok. Olcan’a iki kulüp bulmuş sayın başkan ama gitmeyince feshetmişiz. Olcan’a yüksek miktar ödeyeceğiz. Hâlâ buna da cevap yok.”
Okan Böke: “30 yıldır ekonomiyle uğraşıyorum, Galatasaray’daki bu finansal durumun açıklanabilir bir yanı yok. Çok net bir şekilde polyannacılık var. Bu inanılır gibi değil.”
Faruk Süren: “Dursun Özbek’i başarılı bulmuyorum. Fatih Terim’in başkanlığı uygundur. Terim’i yıpratmak için hamleler yapıldı. G.Saray’a Şampiyonlar Ligi’nden gelecek para yeterli olmayacak.”
SAMİ ÇÖLGEÇEN: “Mircea Lucescu’dan bizi kurtardıkları için Türkiye Futbol Federasyonuna teşekkürler.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...