Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bonzai içen adam ayakta durmakta zorluk çekti

Düzenleyen:
Bonzai içen adam ayakta durmakta zorluk çekti

YAŞAM Haberleri

Şirinevler'de bonzai kullanıldığı iddia eden bir kişi, ayakta durmakta zorlanınca park halinde bulunan minibüse dayandı. İşlek bir cadde ayakta durmakta zorluk çeken şahıs vatandaşların yardım talebini geri çevirerek, bulunduğu yerden ayrılıp gözden kayboldu.

Bahçelievler, Şirinevler'de bonzai içtiği iddia edilen bir adamın görüntüsü, uyuşturucu maddenin insanları nasıl bir duruma soktuğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Aldığı uyuşturucu maddenin etkisinde olan ve ayakta durmakta güçlük çeken bir kişi ,yere düşmemek için caddede park halinde bulunan bir minibüse yaslandı. İşlek bir cadde de kendinden geçen şahsı gören çevredeki vatandaşlar, yardım etmek istedi. Ancak vatandaşların yardım talebini geri çeviren şahıs, bulunduğu yerden ayrılarak, gözlerden kayboldu. Yaşanan o anlarda bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Bir kişinin işlek bir caddede park halinde duran bir araca dayanarak durduğu görülüyor. Daha sonrada uzaklaştığı görülüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...