Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriyeli kaçaklar sürat teknesinde yakalandı

Düzenleyen:
Suriyeli kaçaklar sürat teknesinde yakalandı

YAŞAM Haberleri

Bodrum'dan sürat teknesiyle tatilci görünümünde Yunanistan'ın İstanköy (KOS) Adası'na gitmeye çalışan 15 Suriyeli, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Kaçmayıp gezintiye çıktıklarını söyleyen Suriyeliler ile Türk kaptan, emniyete teslim edilirken, tekneye el konuldu.

Kara Ada açıklarında dün saat 16.30'da devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, İstanköy'e hızla giden 12 metre uzunluğundaki sürat teknesini şüphelenip takibe aldı. Bir süre sonra tekne durduruldu. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 15 Suriyeli ile Türk kaptan yakalandı. Teknenin Gümbet İnceburun Mevkiinden yola çıktığı belirlendi.
Suriyeli kaçaklar sürat teknesinde yakalandı
İlk olarak kaçmayıp gezintiye çıktıklarını söyleyen sonrasında ise kişi başı 3 bin dolar karşılığında umut yolculuğu yaptığını kabul ettiği belirtilen kaptan 32 yaşındaki M.K. ile birlikte yakalanan Suriyeliler, emniyete teslim edildi. Grubun yakalanma anları ise Sahil Güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Tekneye ise el konuldu.
Suriyeli kaçaklar sürat teknesinde yakalandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...