Meryem Uzerli'yi aldatılmak hasta etmiş

Meryem Uzerli'yi aldatılmak hasta etmiş

MAGAZİN Haberleri

'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki performansı ile herkesin beğenisini toplayan Meryem Uzerli'nin Berlin'e gitmesiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki performansı ile herkesin beğenisini toplayan Meryem Uzerli'nin Berlin'e gitmesiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. nbsp;'Tükenmişlik Sendromu' ile Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan Meryem Uzerli hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Sevgilisi Can Ateş ile bir süredir sorunlar yaşayan güzel oyuncunun ihanete uğradığı ileri sürüldü. Can Ateş'le yaptığı Bodrum tatilinden sonra Türkiye'yi terk eden Uzerli, 'Tükenmişlik Sendromu'na girdiği gerekçesiyle Berlin'e kaçmıştı. İddiaya göre sevgilisi ile Bodrum'da yaptığı tatilde kavga etti. Kavganın sebebi daha sonra ortaya çıktı. Can Ateş tarafından aldatıldığını öğrendi. Ateş'in Berlin'e gitmesinin sebebi kendisini affettirmek istemesiydi. Muhteşem Yüzyıl dizisinden oyuncu arkadaşları yakın çevresine, "Meryem'i dizi değil Can Ateş tüketti. Meryem son zamanlarda sete çok mutsuz geliyordu. Telefonda hep kavga ediyorlardı." diye konuştukları iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...