Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da büyük operasyon! Hepsi birden yakalandı...

Düzenleyen:
Antalya'da büyük operasyon! Hepsi birden yakalandı...

YAŞAM Haberleri

Antalya’da, polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda Moldova, Ukrayna, Rus ve Kırgızistan uyruklu 15 kadın ile kadınları fuhşa sürükledikleri iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların yurt dışında maddi durumları kötü olan kadınları tespit edip para kazanma vaadiyle kandırdıkları belirlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte yurt dışı bağlantılı şahıslar tarafından fuhuş yaptırıldığı bilgisine ulaştı. Kurulan özel ekipler S.A. ve H.A. isimli şahısların birlikte hareket ettikleri kişilerle, yurt dışından getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdıklarını belirledi. Şüphelilerin yurt dışından özellikle maddi durumları kötü olan kadınları buldukları ve kadınları çok para kazanacakları vaadiyle yol masraflarını karşılayarak Antalya’ya getirdikleri tespit edildi. S.A.’nın kendisinden kadınların fotoğrafını isteyen müşterilerine, "Benim kızlarım katalog kızlar resme gerek yok" diyerek müşterilerini ikna ettiği öğrenildi.

68 polisle operasyon yapıldı
Devam eden teknik dinleme ve gizli incelemelerde, A.Ö., B.T., M.B. ve A.Ö. isimli şahısların da S.A. ve H.A. ile irtibatlı oldukları ve kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları bilgisine ulaşıldı. A.Ö.’nün konyaaltı ilçesinde bir otelde görevli İ.B. ve otel işletmecisi A.K. ile fuhşa yer temin ettiği belirtildi. 

Yapılan tüm teknik ve fiziki çalışmaların ardından 3 gün önce oluşturulan 26 ekiplik 68 polisle, şüphelilerin yakalanması ve fuhşa zorlanan kadınların kurtarılması için eş zamanlı operasyon başlatıldı. 1 ev ve 2 otele yapılan baskınlarda, 7 Moldova, 5 Ukrayna, 1 Rus, ve 2 Kırgızistan uyruklu kadın kurtarıldı. Kadınları pazarladığı ve yer temin ettiği ileri sürülen 8 şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelilerin mekanlarında yapılan aramada fuhuştan kazanılan 13 bin 260 TL, 60 dolar, 200 euro para, cep telefonları, bilgisayar, sahte nüfus cüzdanları, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen yabancı uyruklu kadınlar daha sonra sınır dışı edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 8 şüpheli ise 'fuhşa aracılık etmek ve zorla fuhuş yaptırmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...