Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LYS birincisinin tercihi ne olacak

 LYS birincisinin tercihi ne olacak

GÜNDEM Haberleri

Tüm dallarda 500 tam puan alarak bir zoru başaran İzmir Fen Lisesi öğrencisi Fatih Aslan'ın hayalinde elektrik, elektronik ya da tıp var.

Tüm dallarda 500 tam puan alarak bir zoru başaran İzmir Fen Lisesi öğrencisi Fatih Aslan'ın hayalinde elektrik-elektronik ya da tıp var. İzmir Körfez Dershanesi ve Fen Lisesi öğrencisi Fatih Aslan, tüm puan türlerinde 500 tam puan alarak kırılması güç bir rekora imza attı. LYS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Körfez Dershanesi'ne gelen Türkiye şampiyonu, mutluluğunu dershane yöneticileri ile paylaştı. ÖSYM Başkanı Ali Demir'in adını söylemesiyle birlikte heyecanlandığını anlatan başarılı öğrenci, duygularını anlattı. Türkiye birincisi olmasının mutluluğunu yaşadığını dile getiren Fatih Aslan, "Çok mutluyum. Hayallerimi gerçekleştirmek çok güzel bir şey. Destekleyenlere, aileme, okul ve dershane öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla iyi bir üniversiteye girip faydalı bir insan olmak istiyorum. Elektrik elektronik mühendisliği okumak istiyorum. Türkiye'de çok kaliteli üniversiteler var. Onun dışında İzmir'de kalmayı düşünürsem Gediz var. Tıp okumaya karar verirsem Şifa Üniversitesi var. Sınavlara hazırlanırken hocalarımız ne söylerse onu yapıyorduk. Dershanede olduğumuz için bu konuda sıkıntımız olmuyordu.
Sınava hazırlanan arkadaşlar, dershane ve okullarında hocalarını dinlesin. Disiplinli çalışmaları lazım. Küçük fedakârlıklardan kaçmamaları lazım. O gün o konuyu bitirmeleri gerekiyorsa bitirmeleri lazım. 'Bugün maç oynayacağım, oyun oynayacağım.' dememeleri lazım. Sınav bazen beklendiği gibi gitmiyor ama istedikleri şeye ulaşma ihtimalleri artıyor." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...