Gökhan İnler'den Ünal Aysal'a Fenerbahçe tehdidi

Gökhan İnler'den Ünal Aysal'a  Fenerbahçe tehdidi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alan Gökhan İnler, sarı kırmızılı yönetimden çok ilginç bir talepte bulundu.

Galatasaray'ın transfer listesinde üst sıralarda yer alan Gökhan İnler, sarı kırmızılı yönetimden çok ilginç bir talepte bulundu. Galatasaray'da Felipe Melo'nun geleceği henüz belirsizliğini korurken Brezilyalı oyuncunun alternatifleri arasında Gökhan İnler de bulunuyordu. Napoli'de oynayan Gökhan İnler'le bir görüşme yapan Galatasaray yönetimi ise Türk asıllı İsviçreli oyuncudan şok bir cevap aldı. Yıldız oyuncu, kendisini Fenerbahçe'nin de istediğini söylerken sarı kırmızılı idarecilere şu cümleyi kurdu: nbsp;"Fenerbahçe daha fazla para verirse onlara giderim. Bana ona göre teklif yapın!" Bu gelişme üzerine çok sinirlenen Başkan Ünal Aysal da bu transferi tamamen rafa kaldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...