Darbeci yarbayı eski çalıştırdığı kişi ihbar etmiş

Düzenleyen:
Darbeci yarbayı eski çalıştırdığı kişi ihbar etmiş

GÜNDEM Haberleri

Antalya’da yakalanan, 15 Temmuz’da kritik noktaları bombalayan pilotları yönlendiren Yarbay Özcan Karacan’ı daha önce çalıştırdığı bir teknisyenin ihbar ettiği öğrenildi.

Ebru Karatosun ANKARA - Antalya Emniyeti’ne 15 Ağustos’ta ‘Muratpaşa civarında Özcan Karacan’a benzeyen birisini gördüm’ diye bir ihbar bildirildi. Söz konusu ihbarı cuntacı Karacan’ın daha önce çalıştırdığı kişi olan bir teknisyenin yaptığı belirtildi. İhbarın ardından harekete geçen Antalya’daki polis ekibi, tanınmamak için top sakal bırakan Karacan’ı teknik ve fiziki takibin ardından eşi ile birlikte yakaladı. 13 aydır firari olan cuntacı Karacan’ın üzerinde sahte kimlik ve ‘Levent İmir’ adına kayıtlı ehliyet çıktı. 
Karacan’ın memleketi Antalya’da saklandığı dönemde, akrabalarına dahi izini belli etmediği öğrenildi. Cuntacı yarbayın emlakçıdan bir aylık peşin ödeyerek sahte kimlikle kiraladığı eşyalı evde 13 yaşındaki kızıyla yaşadığı, mahalledekilere turizm acentesinde çalıştığını söylediği belirlendi.
Eşkâlini değiştirmek için aşırı düzeyde kilo veren, saçını sakalını uzatıp kaşlarının arasını aldırıp incelten, özel gözlükler kullanan, ara sıra şapka takan Karacan’ın dikkat çekmemek için aidatlarını düzenli olarak ödediği tespit edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...