Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Güiza sendromu! 10 maçta sıfır...

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de Güiza sendromu! 10 maçta sıfır...

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Vardar’a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe’de taşlar yerinden oynarken forvet hattındaki sıkıntı bu maçta da kendisini gösterdi.

Forvet oyuncularının suskunluğu, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve çok eleştirilen Daniel Güiza’nın yokluğunu aratacak seviyeye geldi.

Yeni sezonda hazırlık ve resmi maçlar dahil 10 maça çıkan sarı lacivertliler, sadece 10 gol atabilirken bu gollerin hiçbirinde forvet oyuncuları ağları sarsmayı başaramadı.

Fernandao’nun geçen sezondan beri sakat olması, Robin van Persie’nin tekrar eden sakatlıkları nedeniyle bir türlü forvet hattında istediği istikrarı yakalayamayan Fenerbahçe, bu soruna çözüm üretmek için Roberto Soldado’yu transfer etti.

Villarreal’den transfer edilen tecrübeli golcü Soldado, Vardar deplasmanının 65. dakikasında oyuna dahil olarak ilk maçına çıktı ancak takımdaki forvetlerin gol orucunu bozmayı o da başaramadı.

Fenerbahçe’nin altyapısında yetişen 20 yaşındaki Ahmethan Köse ise, sakatlıklar nedeniyle bulduğu fırsatı iyi değerlendiremezken sahaya çıktığı 4 maçta rakip kaleye şut çekemedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...