Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transfer doymuyor! Bakın kimler geliyor

Düzenleyen:
Galatasaray transfer doymuyor! Bakın kimler geliyor

SPOR Haberleri

Sarı-Kırmızılılar’ın patronu Dursun Özbek, Olağanüstü Divan Kurulu’nda eleştiriler alsa da, futbol takımına şampiyonluğu getirecek kadroyu kurmak konusunda son derece kararlı.

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, son dönemde futbolda alınan başarısız sonuçların ardından düğmeye basmış ve şu ana kadar birçok yıldız oyuncuyu kadroya katmayı başarmıştı. Olağanüstü Divan Kurulu’nda özellikle eski yönetici Levent Nazifoğlu ile gerginlik dolu anlar yaşayan Özbek, hiçbir şekilde kulübün arazisinden gelen parayı kullanmadıklarını belirtirken, transferden vazgeçmeyeceğine vurgu yaptı.

Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis, Feghouli ve Maicon için düzenlenen imza töreninde, “Takımda önemli yenilemeler yaptık. Bütçeye göre transfer yapıyoruz. Hala eksik olduğunu düşündüğümüz noktalar var. Bunlar için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullanan Özbek, teknik direktör İgor Tudor’a her yönüyle eksiksiz bir şampiyonluk kadrosu vermek konusunda kararlı. İşte Cim Bom’un gündemindeki oyuncular ve transferlerindeki son durum;

Takımdan ayrılmak isteyen Sinan Gümüş’ün yerine Galatasaray B planını şimdiden hazırladı. Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon Kayserispor’da harika bir sezon geçiren Welliton’u listesine aldı. 34 maçta 15 gol ve 1 asistle oynayan 30 yaşındaki futbolcu, kulübüyle FIFA’lık olmuştu.

Ardından bonservisini eline alan ve serbest oyuncu konumuna gelen Brezilyalı futbolcunun menacerler tarafından Aslan’a önerildiği ve teknik heyetten gelecek rapora göre karar verileceği bildirildi. Welliton’la anlaşılması durumunda 2 yıllık bir sözleşme yapılması bekleniyor.

Sol bek için önceliğini Galatasaray, Juventus’tan Kwadwo Asamoah’a verdi. Sportif Direktör Cenk Ergün, Asamoah transferini bitirmek için İtalyan ekibinin yöneticileriyle temas halinde. Ganalı futbolcu, Juve’de düzenli forma giyemediği için Cim Bom’a yeşil ışık yakmış durumda.

Gelmesi halinde direkt ilk 11 garantisi verilecek 28 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’ın ileriye dönük projelerinden de çok etkilenmiş durumda. Galatasaray, bu oyuncu için 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti ve önümüzdeki hafta başına kadar Juve’den kesin yanıt bekleniyor. Olumsuz bir durum olur ise Napoli’den İvan Strinic’e imza attırılacak.

Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok’un yanına takviye olarak alınmak istenen Yevhen Seleznyov konusunda İgor Tudor’un ısrarcı olduğu öğrenildi. Geçen sezon 23 maçta 8 gol atıp, 2 de asist yapan Seleznyov’u, Karabük’ten iyi tanıyan Tudor’un yönetime, “Onun gerek mücadelesi gerekse hırsıyla bize çok faydalı olacağını düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Gelmesi halinde Hırvat hocanın planlarında kendisine yer bulması yüksek olan Selezynov’un da, Karabük’e, Aslan’a gitmesi konusunda gerekli kolaylığın sağlanmasını talep ettiği bildirildi.

Savunmaya düşünülen isimlerin başında, daha önce Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Jason Denayer geliyor. Bonservisi İngiltere Premier Ligi ekiplerinden manchester City’de bulunan Denayer’ı son olarak İtalyan temsilcisi İnter istemişti.

City’nin bu teklife henüz yanıt vermediği öğrenilirken, Belçikalı stoperin ise İnter’e gitmek istemediği öğrenildi. Başından beri Galatasaray’da oynamak istediğini City’ye ileten ve bu konuda kendisine gerekli kolaylığın sağlanmasını isteyen 22 yaşındaki oyuncunun, bu düşüncesini İngiliz ekibinin yöneticilerine ilettiği ifade edildi.

Cim Bom, bir kez daha kiralık olarak oynatmak istediği Denayer’ı, gelmesi durumunda düzenli olarak ilk 11’de oynatacağının garantisini de Ada ekibine verdi. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...