Juventus resmen açıkladı: Asamoah ve G.Saray...

Düzenleyen:
Juventus resmen açıkladı: Asamoah ve G.Saray...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf ettiği Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah hakkında Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta'dan flaş açıklamalar geldi.

Marotta, "Asamoah Galatasaray olasılığından bahsetti ancak tıpkı Cuadrado gibi "ayrılmak istiyorum" demedi" ifadesini kullandı.

Juventus Genel Menajeri, "Şimdilik ayrılmaları gibi bir durum yok ancak diğer kulüplerden gelecek tekliflere cevap vermemiz için halen 15 günümüz var" diye konuştu.

Gana basınında çıkan haberlerde ise, 28 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'dan senelik 2.3 milyon Euro garanti ücret alacağı iddia edilmişti.

Galatasaray'ın 7 milyon Euro bonservisle bu transferi bitireceği ve Asamoah'a 4 yıllık sözleşme imzalatacağı da kaydedilmişti.

Oyuncu ile anlaşma sağlayan Galatasaray, Juventus'un transfere izin vermesini bekleyecek.

İtalyan basınına bir röportaj veren Marotta, Asamoah'ın yanı sıra Cuadrado ve Alex Sandro'nun transfer olmak için kendilerine bir talepte bulunmadığını açıkladı. (Ajansspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...