Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş maçında tartışılan pozisyon

Beşiktaş maçında tartışılan pozisyon

SPOR Haberleri

Beşiktaş-Kasımpaşa karşılaşmasında Talisca'nın ilk yarıda Veysel Sarı'ya yaptığı hareket tartışma konusu oldu.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının ardından Anderson Talisca, kırmızı kart tartışması yapılan pozisyonla ilgili konuştu. Anderson Talisca'nın ilk yarıda Veysel Sarı'ya yaptığı hareket tartışma konusu oldu. Brezilyalı oyuncu ceza sahası içinde, rakibine fiziksel bir müdahalede bulundu. Hakem Alper Ulusoy, Talisca'yı sarı kartla cezalandırdı!

Maç sonrası yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Talisca, pozisyonla ilgili "Orada beni çekiyordu kendisi. Ben de kolumu savurdum. Herhalde dudağına geldi kolum. İstenmeyen bir olaydı. Kendisinden özür diledim, konuyu hallettik." açıklamasını yaptı. 2-2'lik sonuçla ilgili de konuşan Talisca, "Çok zor bir maç oldu. 95 dakika üstün olan bizdik. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. Daha iyi olabiliriz. Henüz ikinci maçı oynadık. Bir sonraki maçta daha iyi olabiliriz." yorumunu yaptı.

VEYSEL SARI: "ŞAKA GİBİ! KIRMIZI KART BU"

Pozisyonun diğer oyuncusu Veysel Sarı, "Eli çarpmadı, Bildiğiniz yumruk attı. Şaka gibi. Sene başı hakemler geliyor, kuralları anlatıyor ve bu pozisyonlara kırmızı diyorlar. Biraz daha cesaretli olmaları gerekiyor. Şaka gibi. Kırmızı olmalı bu. Buna nasıl kırmızı verilmez, bir de FIFA hakemi bu. 5 dakika sonra Talisca, 2-1 öne geçirdi. Şiddet diyorlar, bundan büyük şiddet mi var? Biraz cesaret lazım." yorumunu yaptı.

YORUMCULAR  NE DEDİ?

Rıdvan Dilmen, pozisyonla ilgili olarak, "Talisca'nın Veysel'e hareketinin şiddeti nasıl bakmak lazım. Talisca'nın pozisyonu kırmızı gibi" dedi.

Eski hakem Mustafa Çulcu ise, "Talisca'nın Veysel'e yaptığı hareketin karşılığı sarı kart değil kırmızı kart olmalıydı. Sarı kart ile kırmızı kart arasına UEFA pembe kart uygulaması koysa bizim hakemlerin en çok kullandığı kart o olur." yorumunu yaptı.

Eski hakemlerden Deniz Çoban da, Talisca'nın kırmızı kart görmesi gerektiği değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...