Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Talisca, Kasımpaşa maçında gergin gözüktü

Düzenleyen:
Talisca, Kasımpaşa maçında gergin gözüktü

SPOR Haberleri

Attığı golden önce Veysel Sarı’ya sert bir harekette bulunan Brezilyalı oyuncu sarı kartla kurtuldu.

Kasımpaşa maçında Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca kırmızı kart görebileceği bir harekette bulundu. 34. dakikada takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıyan golü atan Talisca, birkaç dakika önce Veysel Sarı’yı eli ve dirseğiyle sertçe itti. Pozisyon sonrası Beşiktaşlı taraftarlar kırmızı kart korkusuyla ‘eyvah’ dedi ancak hakem Alper Ulusoy bu hareketi sonrası Talisca’yı sarı kartla cezalandırdı. Veysel Sarı’nın itirazı ise Brezilyalı futbolcunun attığı golden sonra da devam etti. Kasımpaşalı oyuncunun, Talisca’ya kırmızı kart göstermediği için hakem Ulusoy’a tepki gösterdiği görüldü. Sosyal medyada da siyah-beyazlı taraftarlar “Talisca sakin ol”, “Takımı gereksiz yere 10 kişi bırakabilirdi” şeklinde yorumlarda bulundu.

Tepki büyük

Talisca’nın bu hareketi sosyal medyada attığı golden daha çok konuşuldu. Sıklıkla pozisyonun videosu paylaşılırken, diğer takım taraftarları da hakeme kırmızı kart göstermemesi nedeniyle tepkide bulundular. Yıldız oyuncu maç sonrası yaptığı açıklamada üstün oynamalarına rağmen puan kaybı yaşadıklarını söyledi. Yedikleri iki golün de dikkatsizlik sebebiyle olduğunu belirten Talisca, “İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız” dedi. Tartışılan sarı kart pozisyonunu da değerlendiren Brezilyalı, “Veysel o pozisyonda beni çekiyordu ve ben de kolumu savurdum ama onun dudağına geldi. Birbirimizden özür dileyerek konuyu tatlıya bağladık” ifadelerini kullandı.

Veysel Sarı isyan etti

Kasımpaşa’nın stoperi Veysel Sarı,  Talisca ile yaşadığı tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.  Tecrübeli oyuncu, “Talisca’nın maç sonrası yaptığı açıklamayı izledim elinin çarptığı doğru değil. Bilerek yumruk attı. O pozisyonda Talisca kırmızı kart görseydi çok daha farklı bir maç izleyecektik. Hakemlerimiz daha cesaretli olmalı. Hem bize hem de hakemlerimize yazık. Bu ligde üç veya dört değil 18 takım mücadele ediyor. Türk futbolu adına üzülüyorum” dedi.

Trezeguet çok mutlu

Kasımpaşa’nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet, büyük bir takıma gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Fransız futbolunun efsane ismi Trezeguet’in ismini kullanmasını da değerlendiren yıldız oyuncu, “8 yaşındayken minik takımda her maç gol atıyordum ve hocam beni Mahmoud Trezeguet olarak çağırmaya başlamıştı “dedi.

Kemal Özdeş memnun değil

Beşiktaş’la 2-2 berabere kalan Kasımpaşa’da, teknik direktör Kemal Özdeş sonuçtan memnun kalmadı. Topa sahip olma düşüncesiyle sahaya çıktıklarını ifade eden Özdeş, “Beşiktaş ofansif bir kadro tercihi yaptı. Biz de ofansif oyuncularla oynayıp topa sahip olursak onlara problem yaşatabilirdik ancak istediğimizi uygulayamadık” dedi. 

Mircea Lucescu Terim’den bilgi aldı

A Millî Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fatih Terim ile Bodrum’da bir araya geldi. Göreve geldikten sonra yoğun bir şekilde teknik direktörler ile iletişim halinde olan Lucescu en son olarak Terim ile bir araya gelerek futbolcular ve milli takım hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Mircea Lucescu, Şenol Güneş, Aykut Kocaman ve Igor Tudor’la da görüşmüştü. Rumen teknik adam Terim’den bilgi aldıktan sonra İstanbul’a geçerek Kasımpaşa-Beşiktaş maçını statan izledi. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...