Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Giuliano: Ben Alex değilim

Düzenleyen:
Giuliano: Ben Alex değilim

SPOR Haberleri

Efsane kaptanı öven Giuliano “Alex mükemmel bir oyuncuydu. Klasik bir 10 numaraydı, artık böyle oyuncular kalmadı. Stillerimiz farklı. Ben Alex değil, Giuliano’yum” dedi.

M. Emin Uluç

Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası Giuliano çarpıcı açıklamalarda bulundu. Transfer sürecinde yaşananlara değinen sambacı, “Bizim kontrol edemeyeceğimiz bir zorluktu. Son dakikaya kadar buraya gelebilmek için büyü bir mücadele verdim” derken amacına ulaştığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Efsane kaptan Alex için “O mükemmel ve üst düzey bir oyuncuydu. Buraya gelmeden önce onunla konuştum. Bana şans diledi” diyen Giuliano, “Ama saha içi özellikler olarak çok farklı iki oyuncuyuz. Alex, klasik bir 10 numaraydı. Artık günümüz futbolunda böyle oyuncular kalmadı. Onun pozisyonunda oynayacağım için sorumluluklarımın farkındayım ama ben Giuliano olmak istiyorum” dedi.

Beklentilerin farkındayım

Alex’le kıyaslanmak istemediğini vurgulayan Giuliano “Farklı yönde bir oyuncuyum. Orta sahadan ön tarafa kadar sahanın her yerinde görev aldım. Topla teması ve oyunu hareketlendirmeyi seviyorum. Umarım bu özelliklerimi sahaya yansıtırım” diye konuştu. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen sambacı, “Beklentilerin yüksek olduğu yerlerde sakin olmak önemlidir. İyi olmak hedefim ama işler iyi gitmezse kızgınlık olabiliyor. Kuşkusuz bir adaptasyon dönemine ihtiyaç var. Pazar günü forma şansı bulursam, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Herkesin yardımıyla ileride çok daha güzel şeyler olacaktır” açıklamasında bulundu.

Giuliano: Ben Alex değilim

Böyle hayal etmedim

Fenerbahçe’nin yeni golcüsü Roberto Soldado, Vardar maçını hayal kırıklığı olarak niteledi. “Açık söylemek gerekirse hayalimdeki başlangıç bu değildi” itirafında bulunan İspanyol yıldız “Bu formayı giymek kolay değil. Ama gereken cevabı vermek için 90 dakikamız daha var” diye konuştu.

Fener çok üstün

Sahasında Trabzon’u konuk edecek Fenerbahçe’nin güçlü rakibine karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Karadeniz ekibine karşı son yenilgisini 23 Ağustos 2010’da alan sarı-lacivertliler, sonrasında 15 lig, 1 kupa maçında 10 galibiyet, 6 beraberlik yaşadı. Fenerbahçe, Trabzon’a Kadıköy’de de 23 Ağustos 1997’den beri kaybetmedi.

Topal çok üzgün

Vardar maçında inanılmaz hatalar yaparak mağlubiyetin mimarı olan Mehmet Topal âdeta yıkıldı. Stoper mevkiinde oynamanın sıkıntısını yaşayan Topal’ı takım arkadaşları güçlükle teselli etti. Öte yandan yönetim yaptığı kural dışı faulle kırmızı kart gören Josef’e 10 bin avro para cezası verdi.

Üzülmeye vakit yok

Vardar’a 2-0 yenilen F.Bahçe, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Üsküp’te bir kaza yaşadıklarını belirten Aykut Kocaman oyuncularına “Üzülmeye vaktimiz yok. Önümüzde çok zorlu bir Trabzonspor sınavı var. Tamamen buna konsantre olmamız şart. Kadıköy’de taraftarımıza zafer yaşatmaya mecburuz” dedi. Kocaman, “Önceliğimiz Trabzon. Vardar’ı eleyeceğimizden şüphem yok” diyerek  moral aşıladı. 

Yolculuk bugün 

Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maç için bugün İstanbul’a hareket edecek. Karadeniz ekibi bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleştireceği antrenmanın ardından saat 13.50’da İstanbul’a hareket edecek.

Taraftar karşılayacak

İl Güvenlik Kurulu kararından çıkan seyirci yasağından dolayı Trabzonsporlu taraftarlar Kadıköy’deki maçta tribünde olamayacak. Ancak bordo-mavili taraftarlar takımlarını İstanbul’da havaalanında görkemli bir törenle karşılayıp moral verecek. 

Trabzonspor'un hocası oyuncuları uyardı

Süper Lig’de, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularını zorlu 90 dakikaya motive ediyor. Sarı-lacivertli takımın ligin ilk haftasında Göztepe ile berabere kalması ve Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Vardar’a 2-0 mağlup olmasının hiç kimseyi yanıltmaması gerektiğini vurgulayan Yanal “Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında geçen maçlar her zaman zordur. Onlar şimdi çıkış için bu maçı fırsat olarak görüyor. Aslında şimdi daha tehlikeliler. Biz kendi duruşumuzu ve oyun karakterini sahaya yansıtmalıyız” dedi. 

Duran top çalışması

Ersun Yanal, Fenerbahçe’yi devirmenin planlarını da oyuncularına anlattı. Rakiplerinin savunmada büyük zaaflar yaşadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı “Adam paylaşımında sıkıntılar yaşıyorlar. Yanlardan gelecek ortalarda doğru hücum edersek ve duran toplarda iyi organize olabilirsek gol bulmamız mümkün” ifadelerini kullandı. Oyuncularına hafta boyunca duran top ve orta çalıştırması yaptıran Yanal “Kesinlikle rakiple ve hakemle uğraşmayın. Tribünlere kulaklarınızı tıkayın. Sahada kendi işinizi yapın ve 90 dakika boyunca iyi mücadele edin. Rakibe top oynayacağı alan bırakmayın” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...