Beşiktaş'a İtalya'dan kötü haber

Beşiktaş'a İtalya'dan kötü haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, Roma'yla sözleşmesi sona eren kaleci Bogdan Lobont'a transfer teklifinde bulunduğu, ancak ret cevabı aldığı bildirildi.

Beşiktaş'ın, Roma'yla sözleşmesi sona eren kaleci Bogdan Lobont'a transfer teklifinde bulunduğu, ancak ret cevabı aldığı bildirildi. nbsp;Beşiktaş'ta teknik direktörSlaven Bilic'intransferdeki ilk isteği bir numara olurken, Siyah-beyazlılar'ın sürpriz bir isme talip olduğu ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan haberlerde Beşiktaş'ın, Serie A ekiplerinden Roma'yla sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleci Bogdan Lobont'a transfer teklifinde bulunduğu ifade edildi. Haberde, Beşiktaş'tan yıllık 800 bin euroluk bir teklif alan Rumen kalecinin, Siyah-beyazlılar'a olumsuz yanıt verdiği okuyuculara aktarıldı. Fiorentina ve Dinamo Bükreş'in de transfer listesinde yer alan Lobont'un, kulübü Roma'yla sözleşme yenilemek istediği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...