Rıdvan Dilmen'den Galatasaray itirafı: 'Yanıldım...'

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray itirafı: 'Yanıldım...'

SPOR Haberleri

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in, Osmanlıspor - Galatasaray maçı değerlendirmesi;

"Açıkcası hem geçen hafta Galatasaray'ı merak ediyorduk. Amamız vardı ama deplasmanda nasıl oynayacaklar diye. Çok yeni bir takım olmasına rağmen yeni takım dezantajını kaliteyle bertaraf ediyor."

"Yetenekli ve bitirici oyuncular var. İlk yarı Osmanlıspor gibi iyi bir takıma karşı ama Galatasaray hiç pozisyon vermedi. Osmanlıspor sol kanattan atağa çıkıyordu 5-6 Galatasaraylı futbolcu karşıladı hemen çok istekli bir takım durumunda Galatasaray..."

"Top rakipteyken iyi takım olduklarını ve coşkulu olduklarını gösteriyor. Top Galatasaray'da olunca zaten hep ileriye yönelik oynuyorlar. Her hamlede Fernando'yu göreceğiz gibi geliyor."

"Geçen hafta söylemiştin Murat sen 'Gömis' hakikaten. Mermi gibi vurdu kalecinin yapacağı bir şey yok. Komik vurabilir, oyuncuya çarpabilirdi ama güzel bir gol attı. Gomis bu yıl ben buradayım diyor. Sakatlık yaşamaz umarım. Konsantrasyon başka bir şey ya. Sokak kedisi dersin ya hep arıyor yani. Zaten o yüzden Gomis olmuş."

"Galatasaray taraftarı bir kaç yıldır bu kadar coşkulu bir takım göremiyordu. Tudor sezon başı antrenörü... Avrupa'da yok Galatasaray ve kondisyon yüklemesi iyi duracak gibi gözüküyor."

"2-0 skoru ben hiç sevmem. 2-1'e yakalanmamanız gerekiyor ve Galatasaray'ın üçüncü golü bulması gerekiyor."

"Yabancı açıklamalarım için bazı taraftarlar isyan etti. Ben 4 büyükler hariç bir takım şampiyon olma diyordum Bursaspor oldu ve beni şaşırttı. Şampiyonlar Ligi'ni Türk takım alamaz diyorum hala şaşırtmadılar."

"Yabancı kontenjanı açık olmalı demiştim 2015 senesinde... Bunu derken karşıt görüşe de saygı duyarım. Ben bunu savundum. Bunu savunduk ama yanıldık haklı bir eleştiri ve buna saygı duyuyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...