Memur yeni teklife kilitlendi

Düzenleyen:
Memur yeni teklife kilitlendi

Ekonomi Haberleri

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye gerçekleriyle örtüşecek yeni teklif gelmezse 4. Dönem Toplu Sözleşmesi sürecinin uzlaşmazlıkla sonuçlanabileceğini söyledi.

Ali Yalçın, Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Eğitim-Bir-Sen 37. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en büyük emek hareketini yürüttüklerini belirtti. Çok önemli bir toplu sözleşmenin görüşmelerini gerçekleştirdiklerini, bu sürecin 3 milyon 200 bin kamu görevlisini, 1 milyon 900 bin memur emeklisini ilgilendirdiğini anlatan Yalçın, “Aileleriyle birlikte doğrudan 20 milyon insanı, dolaylı olarak tüm toplumu yakından ilgilendiriyor. Alım gücümüzün her geçen gün düştüğü bir zeminde masaya giderken 3 alternatif teklif hazırladık. 21 Ağustos’a kadar süre var. Hükûmetin bu süreyi, yeni teklif oluşturmak için değerlendirmesini arzuluyoruz” dedi. Hükûmetin yüzde 3+3’lük teklifi 14 Ağustos’ta kabul edilmemişti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...