DEAŞ bombacılarını MİT yakaladı

Düzenleyen:
DEAŞ bombacılarını MİT yakaladı

GÜNDEM Haberleri

İstihbarat, Suriye’den yurda giren siyah cipi adım adım takip etti. Polis ve jandarma ortak operasyon düzenledi. Araçtaki 5 DEAŞ’lıdan 4’ü teslim oldu; 1’i polise saldırıp kaçmak isteyince öldürüldü. Bagajdan 4 çanta çıktı. Valilik, 4’ü Suriyeli olan teröristlerin Türkiye’ye bombalı eylem için geldiğini açıkladı.

Hatay’da MİT ve polis ekiplerince DEAŞ’lı teröristlere düzenlenen operasyonda ‘dur’ ihtarına uymayan araca ateş açıldı. Alınan bilgiye göre, şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler arasında çatışma çıktı. Aracı, lastiklerine ateş ederek durdurmayı başaran güvenlik güçleri, teröristlerden birini ölü, biri kadın 4 teröristi de canlı olarak ele geçirdi. Yakalanan DEAŞ’lı teröristler kelepçelenerek götürüldü. Öldürülen teröristin cesedi de ambulansla morga kaldırıldı. Teröristlerin bombalı eylem için Türkiye’ye girdikleri değerlendiriliyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...