Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Devletin refleksi bizi duygulandırdı"

Düzenleyen:
"Devletin refleksi  bizi duygulandırdı"

GÜNDEM Haberleri

Barselona’daki terör saldırında yaralanan Türk vatandaşı Emre Eroğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefonda görüştü. Eroğlu, “Bir kez daha teşekkür ediyoruz, ilk defa başımıza talihsiz bir olay geldi. Devletin her kademesinin gösterdiği refleks bizi duygulandırdı” dedi.

Haber Merkezi ANKARA - İspanya’nın Barcelona kentindeki terör saldırısında yaralanan Türk işadamı Emre Eroğlu’ndan iyi haber var. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Eroğlu, “Bir kez daha teşekkür ediyoruz, ilk defa başımıza talihsiz bir olay geldi. Devletin her kademesinin gösterdiği refleks bizi duygulandırdı. Saygılarımızı iletiyoruz” mesajını verdi.

HERKESE SELAMI VAR
Öte yandan, Türkiye’nin Barcelona Başkonsolosluğu da resmi Twitter hesabından Eroğlu’nun hastane odasından fotoğrafını paylaştı. Başkonsolosluğun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Terör saldırısında yaralanan vatandaşımız Emre Eroğlu’nun durumu ve morali iyi. Herkese selamı var” yazıldı.
33 yaşındaki işadamı Emre Eroğlu Barcelona’daki saldırıda yaralanmıştı. Bacaklarında kırıklar bulunan Eroğlu’nun tedavisi sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...