Lotodan servet kazandı! Son sözleri 'Çıkmasaydı daha iyiydi' oldu

Düzenleyen:
Lotodan servet kazandı! Son sözleri  'Çıkmasaydı daha iyiydi' oldu

YAŞAM Haberleri

Edirne'nin Süloğlu İlçesi'nde hamallık yaparak geçimini sağlarken 3 yıl önce Süper Loto'dan 11 milyon lira kazanan evli 2 çocuk babası 40 yaşındaki Fuat Özdemir, siroz hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti."Keşke piyango çıkmasaydı. Para yokken daha huzurluydum." dediği ortaya çıktı.

Edirne'nin Süloğlu İlçesi'nde tarım ürünleri satan bir firmada hamallık yapan Fuat Özdemir, 2014 yılı Eylül ayında Süper Loto'dan 11 milyon 345 bin 642 lira ikramiye kazandı. Hayatı bir anda değişerek yaşadığı ilçeden ayrılan Özdemir, kazandığı parayı nasıl kullanacağını bilemeyince  yanında hamal olarak çalıştığı patronu B.A.’dan yardım istedi.Bir süre sonra Edirne Cumhuriyet Savcılığı’na giden Fuat Özdemir, patronu B.A.’nın kendisini kandırarak kazandığı 11 milyon liranın 5 milyon 300 bin lirasını aldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken, patron B.A.’nın hesaplarına mahkeme kararıyla tedbir koydu. Yerel mahkeme kupona ortak oldukları yönündeki karar vermesinin ardından dosya Yargıtay'a gitti.

Lotodan servet kazandı! Son sözleri  'Çıkmasaydı daha iyiydi' oldu

'ÇIKMASA DAHA HUZURLUYDUM'

Gecekonduda oturduğu dönemden komşuları, para kazandıktan sonra lüks bir ev ve otomobil satın alan Özdemir'in peşini talihsizliklerin bırakmadığını söyledi. "Motosiklet aldığı kardeşi de kaza yaparak yaralandı. Eski patronu kandırdı, kazandığı 11 milyon liranın 5 milyon 300 bin lirasını aldı" diyen komşular, Özdemir'in mafyaya da para kaptırdığını söyledi.Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nedim Ayhan ise Fuat Özdemir'i en son 3 ay önce gördüğünü anlattı. "Yanıma gelip dert yandı" diyen Ayhan'a göre Özdemir şunları söylemişti: "Para huzur getirmedi, sürekli sıkıntılı işler beni buluyor. Çıkmasa daha huzurluydum..."

Ayhan, Fuat Özdemir'in hamallık yaparken daha hayat dolu olduğunu belirtiyor: "Parası azdı ama kendi yağında kavruluyordu. Akşam işten çıkar ekmeğini alır evine giderdi. Para çıktıktan sonra çok değişti... Gerçi Özdemir, Edirne'de babası, ablası ve kardeşlerine de birer daire almış, başkalarını da mutlu etmeye çalışmıştı. Ama o mutluluktan kendine pay kalmadı."

Lotodan servet kazandı! Son sözleri  'Çıkmasaydı daha iyiydi' oldu

BAŞI DERTTEN KURTULMADI

Gecekonduda yaşarken lüks ev ve otomobil alan Özdemir kaza yaptı. Yakınlarına ev alıp, bayramlarda ise çevresine yardım etti. Abdurrahman Mahallesi Tarlakapı Caddesi'ndeki 5 katlı iş merkezinin 4’ncü katından büro satın aldı. Ancak büro önünde farklı zamanlarda silahlı saldırıya uğradı. Saldırılar sırasında kurşunlardan biri Özdemir'in bürosunun camına isabet etti. Bu dönemden sonra parasını mafyaya kaptırdığı öne sürülen Fuat Özdemir'in kendisini koruması için Karagümrük Çetesi lideri Nuri Ergin'in oğullarına da para verdiği öne sürüldü.

Lotodan servet kazandı! Son sözleri  'Çıkmasaydı daha iyiydi' oldu

SİROZA BAĞLI KANAMA SONUCU ÖLDÜ

Üç yıllık süreçte parası kalmayan Özdemir, geçen Ocak ayında siroz hastalığı nedeniyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gitti. Süper Loto talihlisi Özdemir'in tedavisine başlanırken, alkole bağlı sirozun sonucu kanama meydana geldi ve yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir hayatını kaybetti. Fuat Özdemir, hamallık yaptığı Süloğlu İlçesi'nde bugün öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...