Burak Yılmaz'ın 61. golü Fenerbahçe'ye

Düzenleyen:
Burak Yılmaz'ın 61. golü Fenerbahçe'ye

SPOR Haberleri

Trabzonspor Fenerbahçe karşısında 5. dakikada Burak Yılmaz ile golü bulurken bu gol Burak Yılmaz'ın Trabzonspor formasıyla attığı 61. gol olarak tarihe geçti.

Trabzonspor formasıyla 94 maça çıkan ve 60 gol kaydeden Burak Yılmaz, F.Bahçe karşılaşmasında attığı golle Trabzon'un da plaka kodu olan 61'inci golüne ulaştı.

Kuçka'nın ceza sahasına havalandırdığı topta Burak Yılmaz, kaleci Volkan Demirel'in kalesinden çıktığını gördü ve araya ayağını sokarak topu filelere gönderdi. Maç öncesinde "Fenerbahçe maçında kazanan biz olacağız. Golleri de ben atmak istiyorum." demişti.

SAHADAN BÜYÜK ÜZÜNTÜYLE AYRILDI...

Burak Yılmaz, sakatlığı nedeniyle yerini Dame Ndoye'ye bıraktı. Yedek kulübesine ''Beni değiştirin'' işareti yapan Burak Yılmaz, 20. dakikada oyun alanını terk etti. Büyük üzüntü içinde kenara gelen Milli yıldız, yerine giren Ndoye'ye destek verdi.

Maç öncesi dikkat çeken bir başka ayrıntıda Burak Yılmaz'ın golü attığı sağ kramponunda bugün doğum günü olan küçük kızı Derin'in adı yazıyordu.

4 GOLÜN 3'ÜN BURAK'IN

Trabzonspor, Burak Yılmaz ayrıldıktan sonraki 5 yılda Fenerbahçe'ye sadece 1 gol atabilmişti. Ayrıca Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye attığı son 4 golün 3'ünü Burak Yılmaz kaydetti.

Öte yandan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a döndükten sonra Süper Lig'deki ilk dört isabetli şutunun üçü gol oldu.

2011- 12 sezonunun ardından 2.5 yıl formasını giydiği Trabzonspor'dan ayrılan ve bu sezon başında yeniden bordo-mavili takıma dönen Burak Yılmaz, Trabzonspor'da bugüne kadar 76 lig, 10 Avrupa ve 8 kupa maçına çıkmıştı.

2009-10'da 11 maçta 3 gol kaydeden Burak, 2010-11'de 36 maçta 20, 2011-12'de ise 43 karşılaşmada fileleri 35 kez sarstı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...