Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nasri, tribünden maçı takip etti

Düzenleyen:
Nasri, tribünden maçı takip etti

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un yeni transferi Samir Nasri, Antalyaspor'un, Akhisar Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı tribünden takip etti.

Süper Lig'in ikinci haftasında Antalyaspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Mücadele öncesi Antalyasporlu futbolcular ısınmaya Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün fotoğrafının olduğu ve ‘İyiki varsın Eren’ yazılı tişörtle çıktı. Kırmızı-beyazlı takım sahaya ise ‘Anadolu Fetih 1071-26 Ağustos’ta Malazgirt’teyiz” pankartıyla çıktı. Antalyaspor’un İngiltere’nin Manchester City takımından transferi 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Samir Nasri ve sakatlığından dolayı forma giyemeyen Jeremy Menez maçı locadan takip etti. Antalyaspor’un sahasında oynadığı ilk maça ortalama 25 bin seyirci geldi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...